Folosiți WhatsApp gratuit oriunde pe glob cu KnowRoaming

de: Alexandru Puiu
10 11. 2016

KnowRoaming, un serviciu dedicat pentru roaming în străinătate în format de voce și date, vine cu o ofertă imbatabilă pentru amatorii de WhatsApp.

Se pot spune multe despre KnowRoaming, o companie mai puțin cunoscută care are în portofoliu două produse. Este vorba de un SIM cu număr de SUA sau Anglia și un sticker care funcționează într-un mod similar cu un SIM, dar pe care îl lipiți pe cartela voastră actuală atunci când călătoriți în afară – pentru a nu avea două telefoane. Scopul ambelor echipamente este de a vă motiva să vă înscrieți la un serviciu care rezolvă pentru totdeauna problema costurilor ridicate de roaming în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Practic, cartela respectivă este capabilă să se înregistreze automat pe cele mai ciudate rețelete din țări străine, ca și cum ați un localnic.

Mai mult decât atât, respectivul SIM are un preț foarte accesibil, iar sistemul de plată și managementul traficului se realizează folosind o aplicație de mobil. În principiu, modul de funcționare va fi unul foarte similar cu cel al unei cartelee pre-plătite, cu diferența că KnowRoaming este independenă de țără. Momentan, cu un SIM de 10 dolari pe care îl încărcați cu ce sumă vreți voi, puteți vorbi la telefon în peste 200 de țări.

Ca o metodă de marketing inspirată și un serviciu gratuit pentru utilizatorii săi, KnowRoaming tocmai a anunțat pe blogul companiei că va oferi utilizatorilor serviciului, acces gratuit nestingherit la conversații prin intermediul WhatsApp. Oferta niici macar nu se rezumă la mesaje scrise, ci și la apeluri vocale emise sau recepționale prin aceeași aplicație populară.

WhatsApp gratuit oriunde este oferit celor care și-au cumpărat fie o cartelă sim de la KnowRoaming cu 10 dolari, fie adaptorul de tip global SIM sticker care sare până la 30 de dolari. Ca și costuri pentru trafic de date, cu 8 dolari pe zi aveți trafic nelimitate în majoritatea țărilor de pe mapamond.